Döbbenetes hír terjed: Horváth Gréta felgyújtotta hűtlen párja ruháit

Megdöbbentő hír kelt szárnyra Horváth Grétáék szakításának ügyében: az influenszer egyelőre nem reagált a kínos pletykákra.

Más nőkkel ismerkedett a kapcsolatuk alatt Horváth Gréta férje - ezt azóta sem cáfolta senki, és valószínűleg erre gondolt az influenszer is, amikor azt nyilatkozta a szakításuk után: ”esnek ki a csontvázak a szekrényből”.  Igaz, azóta az is kiderült, nem csak őt keresték meg nők, hogy volt párja viselt ügyeiről írjanak neki, ő maga is nyomozott Meggyes Dávid múltja után, aminek meg is lett az eredménye. A realitysztár és DJ Nia Even az RTL Reggeliben álltotta azt, Gréta volt az, aki őt megkereste, ezt követően mesélte el neki, mi mindent írt neki a lány férje a kapcsolatuk alatt.

De ez nem minden: most az is kiderült, Gréta a szakításuk után felgyújtotta a férfi ruháit - milliós lehet a kár.

A Bors információi szerint, amikor kiderült Meggyes Dávid hűtlensége, Horváth Gréta annyira kiborult, hogy felgyújtotta a férfi ruháit. "A hír tényleg igaz, bár ezzel sem Gréta, sem Dávid nem büszkélkedik" – nyilatkozta a lapnak egy ismerősük. "Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magán, tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet… Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak." - tette hozzá.

A hírt egyelőre sem a férfi, sem Gréta nem kommentálta. Sajtóhírek szerint Dávid a TV2 táncoslányával, Stana Alexandrával alkot egy párt. 

Címlapfotó: TV2

24 óra