SOKAN KIAKADTAK! Kardashian 9 éves lánya műkörömmel, haját festve Tik-Tok-ozik! - Fotók

Kourtney Kardashian lánya a Tik-Tok-on önálló életet kezdett élni, a kommentek azonban máris le vannak tiltva. Legutóbbi videói végképp kiverték a biztosítékot.

Kim, Chloé és Kourtney Kardashian gyermekei előtt nyitva az egész világ: mindenük megvan, mindent megengednek nekik, és úgy tűnik, az anyukák teljes mellszélességgel ki is állnak a gyermekeik mellett. Erre már a múltban is számos példa akadt, de most egy friss videó miatt lett aktualitása ismét a téának. Néhány napja a 42 éves Kourtney Kardashian 9 éves lánya,  Penelope Disick egy olyan videót posztolt a TikTok-ra, ami hatalmas felháborodást, majd kommentháborút váltott ki.

A 9 éves lányt 2,8 millióan követik a közösségi oldalon, az egyik legfrissebb videójéban pedig azt mutatta meg a viágnak, hogyan lesz a barna fürtjeiből ragyogó bordó. A kislány azt sem hallgatja el hogy a hajfestéséért egy profi szakmai stáb felel, azaz a családi hagyományokat máris elsajátította, és igyekszik a közösségi oldalak által kínált pénzszerzési lehetőségeket is kihasználni. Ami nyilvánvaló: a kislány haját Kourtney otthonának egyik hálószobájában festik.

A végeredményt az édesanya tette közzé - azonnal ráömlött a kommentcunami!

Íme a botrányt okozó képek és videó! Kourtney-nak nekiesett a világ!
  • Kourtney Kardashian lánya
  • Kourtney Kardashian lánya
  • Kourtney Kardashian lánya
  • Kourtney Kardashian lánya
  • Kourtney Kardashian lánya
  • Kourtney Kardashian lánya

Címlapkép: Instagram/kourtneykardash

24 óra