Hamiltonért aggódik a világ - az Instagramja a bizonyíték!

Az elmúlt évek legszorosabb idénye lett a 2021-es, a világbajnoki cím az utolsó futam utolsó köreiben csúszott ki Lewis Hamilton kezéből. Csoda, hogy most érte aggódik mindenki?

A hétszeres Forma-1-es világbajnok pilótáért már nem csak a rajongói aggódnak. Alig két hete alig néhány percen múlott a nyolcadik bajnoki címe, a 36 éves pilóta azt mondta, már a következő szezonra koncentrál. A világ azonban egyre nyugtalanabb, ami a pilótát illeti. Ha valaki felkeresi az Instagram-oldalát, az alábbi dolgokkal kell szembesülnie:

1188 bejegyzés, 26,4 millió követő, de 0 követés!

Hamilton a szezonzáró után minden oldalt kikövetett az Instán, még a munkaadóját, a Mercedest és a Forma-1-et is! Korábban majdnem 700 oldalt követett, ez a szám ma nulla. Az utolsó bejegyzése pedig több mint 2 hetes, és időközben azt a bejegyzését is törölte, amikor december 15-én lovaggá ütötték.

De vajon mi történt? A szurkolók máris attól tartanak, a pilóta befejezi a pályafutását!

Legutóbb egy interjúban a Forma-1 volt vezére, Bernie Ecclestone hasonló véleményen volt. "Szerintem visszavonul, jövőre nem fog versenyezni. Abu-Dzabiban túl nagy volt a csalódottsága, és én megértem őt. Most, hogy hét bajnoki címet nyert Michael Schumacherrel, itt a tökéletes alkalom, hogy megvalósítsa álmát, és vállalkozó legyen a divatiparban." - mondta a svájci Blick-nek.

Ugyanakkor tegyük hozzá, volt már hasonló eset a pilóta életében. Akkoriban az elmondása szerint egyszerűen csak ki akarta tisztítani a fejét.

Címlapfotó: Instagram/lewishamilton

24 óra