LEÁRAZVA! Féláron, 5 milliárdért adná el karibi villáját Donald Trump - FOTÓK

Nem talál vevőt, már féláron kínálja karibi luxusvilláját a volt amerikai elnök. Nem mindennapi képeket tettek közzé róla.

Donald Trump 2013-ban vásárolta meg a Le Château des Palmiers-t - a francia St. Martin északnyugati csücskében lévő, fallal körülvett birtokot. Állítólag akkor 20 millió dollárt, jelenlegi árfolyamon 6 és fél milliárd forintot fizetett érte. Nemrég döntött úgy, hogy megválik tőle, de a 28 millió dolláros, azaz 9 milliád forintos vételár miatt nem nagyon kígyóztak a sorok érte. Sőt, a jelek szerint senkinek nem kellett a tengerparti luxuskecó. Talán ennek is köszönhető, hogy most alig 5 milliárdra csökkentette az árat.

via GIPHY

A közel öthektáros birtok a legdrágább ház volt a ezen a trópusi területen, amikor először meghirdették. Az ingatlant bemutató brosúrában a volt elnök így fogalmaz a leendő vevőknek: "Üdvözlet Donald J. Trumptól. Meneküljön egy olyan helyre, ahol nincs más". Nos, ez talán egy pici túlzás azért, hiszen csak ezen a 4,8 hektáros birtokon két villa is áll. Az egyikben 5, a másikban 4 hálószoba található, de a birtokon egy tucat fürdőszobát is létesítettek. És ami még vonzóbbá teheti a házat: a téli hónapokban akár 28 ezer dollárt is el lehet kérni érte egy napra.

Azaz 9 millió forint a napi bérleti díja - De miért nem kell senkinek?

Sokat bukik: félráon kínálja ezt a karibi álmot Donald Trump!
  • Donald Trump villája
  • Donald Trump villája
  • Donald Trump villája
  • Donald Trump villája
  • Donald Trump villája
  • Donald Trump villája

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra