Több nőt is leütöttek az Árkádban - Ok nélkül!

Letartóztatták a férfit, aki egy órán belül 4 nőt támadott meg az Árkádban és Zuglóban.

A rendőrség korábbi közleménye szerint november 13-án rövid időn belül négy embert témadott meg egy férfi a fővárosban. A 31 éves férfit fél órán belül elfogták a zsaruk, K. Zoltán akkor tagadta a bűncselekményeket. Az ügyészség friss közleményéből most kiderül, a férfit letartóztattk.

K. Zoltán az ügyészség szerint "minden előzmény nélkül négy nőt támadott meg, hármat egy kőbányai bevásárlóközpontban, egyet pedig Zuglóban, a nyílt utcán."

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz az ügyben, az ügyészség közleményéből ugyanakkor kiderül: a férfi a bejelentett lakóhelyén nem tartózkodik, tartózkodási helyét sem tudta megnevezni, munkahelye, jöveledm nincs, sőt, családi kapcsolatokkal sem rendelkezik.

"A gyanúsított büntetlen előéletű, ugyanakkor a terhére rótt bűncselekmények jellegére, és különösen az elkövetés körülményeire (rövid időn belül, minden előzmény nélkül több nőt támadott meg) tekintettel a bűnismétlés veszélye a gyanúsított esetében valós és közvetlen, azt csupán a legszigorúbb kényszerintézkedéssel lehet kiküszöbölni." - írják, a letartóztatásának magyarázataként, majd az is kiderült, K. Zoltánt elmegyógyintézetbe küldik.

Címlapfotó: Facebook/arkadbudapest

24 óra