ÍME A NŐK ÁLOMLAKÁSA! Sandra Bullock másfél milliárdért hirdeti - FOTÓK

Kedd este a Netflix egyik premierjén kápráztatta el a világot, mára az is kiderült, Sandra Bullock megválik a nők álmától. Erről a lakásról álmodnak a nők ugyanis. 

Gyakorlatilag már a 90-es évek végéig megalapozta az egész életét, hiszen a filmesek első körben mindig nála lyukadtak ki, ha a filmüket garantált sikerre akarták ítélni. Sandra Bullock jövőre már 58 éves lesz, és bár az elmúlt években is gyakran állt kamera elé, jó ideje már megválogatta, milyen felkérésre mond igen. Így nem csoda, hogy legnagyobb szakmai sikerét a 2010-ben készült A szív bajnokai című film főszerepéért kapta, Oscar- és Golden Globe-díjas lett.

Az utóbbi években pedig a Netflix nagy kedvence. Talán ezért is szabadul meg a féltve örzött kincsétől?

via GIPHY

Sandra Bullock kedd este Los Angelesben ismét lenyűgözte a világot a Netflix új, „The Unforgivable" című filmjének premierjére egy Stella McCartney kezeslábasban érkezett és egy stílusos Tyler Ellis táskát választott hozzá. Aztán már arra sem nagyon maradt idő, hogy ódákat zengjenek a szettjéről, mert máris befutott egy újabb, a színésznővel kapcsolatos hír: Sandra Bullock meghirdette a nők álmát, azt a Los Angeles-i lakást, amit 7 éve vett magának, és az utolsó boldog "leányéveit" töltötte. A nők máris azt találgatják a neten, hány másodperc alatt akad vevő a nem mindennapi otthonra.

Sandra Bullock leánylakása ugyanis a nők megvalósult álma!

Íme, ilyen egy luxus lánylakás - Sandra Bullock megszabadulna tőle!
  • Sandra Bullock
  • Sandra Bullock álomlakása
  • Sandra Bullock álomlakása
  • Sandra Bullock álomlakása
  • Sandra Bullock álomlakása
  • Sandra Bullock álomlakása
  • Sandra Bullock álomlakása

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra