Megrázó vallomás: két babát vesztett el a magyar énekes és szerelme!

Évek óta vágynak egy közös babára, Jakupcsek Gabriella műsorában a Fiesta frontembere most elismerte, kettőt már el is vesztettek.

Több mint 10 éve alkotnak egy párt, évek óta házasok, sőt, együtt is dolgoznak már. Csordás Tibi és szerelme életéből már csak egy közös baba hiányzik, akiben "magukat láthatják". A Fiesta frontembere fogalmazott így az ATV Jakupcsek Night című műsorában, sőt, drámai vallomást tett. „Kettőt elvesztettünk, de nem nagyon szoktunk erről beszélni, mert szerintem ez nem csak velünk fordul elő, hanem nagyon sok emberrel.” – mondta Csordás Tibi a naphire.hu információi szerint.

„Elmegyünk a végsőkig. Én elmúltam 50, ő elmúlt 42, úgyhogy sok időnk már nincs erre én azt gondolom.” - vallotta be a műsorvezetőnek, utalva arra is: ő már 50 éves múlt, a szerelme 42. Az énekes arról is mesélt, szerelme jó ideje a munkatársa is, a koncerteken azonban nem viselkedik feleségként. „Hogyha mi elmegyünk valahova dolgozni, akkor a legtöbb ember, aki nem tudja, hogy mi egy házaspár vagyunk, annak fogalma sincs erről. Nincsen puszilkodás, meg kézfogás. A munka az munka” – mondta.

Címlapfotó: Instagram/csordastibi

24 óra