FOTÓK: megvillantotta 100 milliós jegygyűrűjét Kate Hudson - ő a vőlegénye!

A háromgyermekes anyuka egy élő stílusikon - és ez most már a jegygyűrűje kapcsán is megállapítható. Megvillantotta a 100 milliós ékszert és a vőlegényt is. 

Máig kevesekben tudatosult, a Golden Globe-díjas színésznőnek volt kitől örökölnie, ami a géneket illeti: Kate Hudson ugyanis Goldie Hawn lánya. Már több mint húsz éve világhírű, akkor a Majdnem harminc című alkotásban játszhatta el Penny Lane szerepét. Azzal az egész karrierjét megalapozta, Golden Globe-ot nyert és Oscar-ra is jelölték. Karrierje azóta is szárnyal, leghíreseb filmjei a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt és A titkok kulcsa.

via GIPHY

Kate Hudson szerelmi élete már nem nevezhető ilyen kiegyensúlyozottnak. 2000-ben Chris Robinsonnal kötött házasságot, de hét év múlva elváltak, 2017 óta Danny Fujikawa párja, akivel két éve született meg közös gyermekük. Kate így ma már háromgyerekes anyukának mondhatja magát, és ennek köszönhetően édesanyák millióinak lett példaképe. A közelmúltban az is kiderült, szerelme közel 5 év együttjárás után megkérte a kezét, így esküvőre készülnek. Egy paparazzinak most sikerült megörökítenie a színésznőt a vőlegényével.

És megvillant a jegygyűrűje is, amit a szakértők azonnal beazonosítottak! 100 milliós darab!

Vőlegényét és jegygyűrűjét is megmutatta Kate Hudson!
  • Kate Hudson a lányával
  • Kate Hudson és vőlegénye
  • Kate Hudson jegygyűrűje
  • Kate Hudson

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra