155 milliárdért senkinek nem kell az USA legdrágább luxusvillája - FOTÓK

Mire elkészült a megalomán monstrum, a lehetséges vevőjelöltek mind kereket oldottak. "Az egyetlen" névre hallgató luxusvilla ma már az adósságot termeli.

Hihetetlen összegért, 155 milliárd forintért próbálják meg eladni azt a Los Angeles-i villát, amit egy volt filmproducer, Nile Niami álmodott, majd valósított meg. A házban 21 hálószoba és 42 fürdőszoba van, ha pedig azt kérdezi valaki, hány négyzetméteres, döbbenetes a válasz: közel 10 ezer! Gyakorlatilag egy kisebb bevásárlóközponttal vetekszik. Már csak azért is, mert egy 50 férőhelyes garázs, könyvtár, night club, tenisz- és bowlingpálya is van benne. 

Csak egy probléma van még vele. Vagyis kettő: nincs kész, és nincs kifizetve - írja a vezess.hu.

S mit kap még a vevő, ha kicsengeti a 155 milliárdot? Nos, a pletykák szerint 56 milliárd tartozást biztosan. Ezt az összeget hitelezők adták a 10 éve épülő házra Nile Niaminak és nagyon szeretnék már visszakapni a pénzüket. "Próbálták már eladni nyomott áron, 500 millió helyett 350 millió dollárért (körülbelül 110 milliárd forintért - A szerk.), de nem jártak sikerrel. A visszafizetési határidő viszont lejárt, így megindult a jogi huzavona a tulajdonjogokat illetően." - írja a lap.

Az ügy a bíróságra került, ott hoznak majd ítéletet a "The One" sorsáról. Addig maradnak a képek, még pókhálók és por nélkül!

Íme Amerika legdrágább, 155 milliárdos luxusvillája!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra