Gyilkos ajándékkal lepte meg az apósát a szülinapján a 35 éves szentesi férfi

Születésnapi ajándéknak álcázva vitte a gyilkos folyadékot az apósának. a zsarukat nem sikerült átvernie.

Sörösüvegbe töltött, ajándékként kapott folyadéktól lett rosszul 2021. szeptember 14-én reggelre egy szarvasi férfi. A felesége mentőt hívott hozzá, kórházba vitték, ahol 2021. szeptember 26-án elhunyt - írja friss közleményében a rendőrség a nem mindennapi gyilkossággal kapcsolatban. Az ügyben indult nyomozás során a rendőrök kiderítették, a férfi fagyállót ivott, ami úgy volt becsomagolva, mintha születésnapi ajándék lenne.

A férfi vejét 2021. november 8-án fogták el, a gyanú szerint ugyanis ő köszönthette fel azzal a férfit. "A 35 éves szentesi férfi kihallgatásán elismerte, hogy zavarta apósa alkoholista életmódja, és eldöntötte, hogy valahogy eltávolítja őt a családból. Azt gondolta, ha megmérgezi, az nem derül ki, ezért egyik ismerősétől kért fagyállót, beletette egy csatos sörösüvegbe és a palackot becsomagolta." - írja a police.hu.

Az ajándékhoz születésnapi cédulát is tett, amire két keresztnevet is felírt. Az italt azonban úgy adta át az apósának, hogy azt mondta, a postaládája előtt, a lépcsőházban találta. "Másnap hívta a felesége szüleit, érdeklődött a hogylétük felől és az anyósa rögtön mondta neki, hogy a férje rosszul lett és kórházba került. A férfi azt állítja, ekkor már megbánta, amit tett, szerette volna, hogy a felesége édesapja meggyógyuljon, de tizenkét nap múlva meghalt." - olvasható a közleményben.

A 35 éves szentesi férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Fotó: Police.hu

24 óra