"Ments meg szerelem!" - Jóképű férfi lett Mark-ból! - Fotók

14 éve már, hogy az egész ország vele énekelte a slágerét, ami egy sikerfilm dala lett. A jóképű Mark ma már jóképű férfi.

Idén már 32 éves is elmúlt az egykori tinisztár, Mark, aki Németországban született, és csak 2004-ben költözött Magyarországra. Gyerekkorától tanult énekelni, zongorázott, fuvolázni tanult, így nem volt kérdés, a színpadon képzeli el a jövőjét. 2006-ban a Megasztár harmadik szériájában tűnt fel, az 50 legjobb énekes közzé jutott. A nagy áttörés évekkel később jött: az S. O. S. Szerelem! című film producerei őt választották a film főcímdal előadására, a Ments meg szerelem! pedig egy csapásra csinált sztárt a még mindig tizenéves fiúból. 

Díjak sorait söpörte be, majd a karrierje talán egy malőrnek is köszönhetően hamar derékba tört. Miután megjelent két lemeze, 2009 év elején bejelentették, az Eurovíziós Dalfesztiválon Mark képviseli majd hazánkat a Vigyen el a szél című dalával. Azonban kiderült, hogy a dal két évvel korábban már hallható volt egy svéd televízióban, így Mark visszalépett. Az Eurovízió akkori youtube-csatornáján ma is fent a dal, és alatta a döntés: kizárták a versenyből. Mark azóta önállóan építi karrierjét, egy zenekar frontembere.

32 éves lett, rá sem ismersz már az egykori szépfiúra - dögös pasi lett!

Íme a tinilányok kedvence akkor és ma! 30 éves is elmúlt már!
  • Zentai Mark
  • Zentai Mark
  • Zentai Mark
  • Zentai Mark

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra