1 386 620 000 - ennyiért veheted meg Beyonce és Jay-Z 100 éves otthonát! - FOTÓK

Alig néhány hónappal a tűzvész után Jay-Z és Beyonce eladja a mesebeli otthonát. A nyilvánosságra került képek futótűzként terjednek a neten. (Oh, pardon!)

Jay-Z és Beyonce állítólag 4 450 000 dollárért, azaz közel 1,4 milliárd forintért hirdeti meg a New Orleans-i álomotthonát, aminek most az egész világ a csodájára jár. Az 1236 négyzetméteres lakásban hét hálószoba és nyolc fürdőszoba található, és eredetileg egy presbiteriánus templom volt. 1925-ben, azaz közel 100 éve építették. Az egyelőre nem derült ki, hogy a néhány hónappal ezelőtt puszító tűzvész milyen károkat okozott az épületben, de a hirdetés alapján a leendő tulajdonos kérésére és instrukciói szerint festik majd ki a szerződéskötést követően.

Egy nemrég előkerült dokumentum szerint egy ismeretlen Grammy-győztes azt mondta a lakásról: " Az akusztika és a lakás hangulata nagyszerű. A valaha volt legjobb írásomat itt született, miközben a tetőkertből néztem a naplementét!".

A háromszintes épületben háro m lakást alakítottak ki, amelyek mindegyike körülbelül 1000 négyzetméteres. Az épületet a klasszikus spanyol barokk építészet "tökéletes példájaként" írják le. Keményfa padlóval és magas mennyezettel rendelkezik, és egy méretes gardróbszoba is van benne. A fürdőszobában antik kád és zuhanyzó található, a konyha fala pedig elfordítható és pillanaok alatt alakul át partyhelyszínné.

Ilyen lakást még biztos nem láttál! A rajongók elájulnak ezektől a képektől!

Templom volt, most álomlakás - Jay-Z-ék otthona megér egy misét!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra