A felismerhetetlenségig verte 18 éves barátnőjét Tamás - belehalt a lány! - Videó

Egy III. kerületi elhagyatott, romos épületben bántalmazta, majd fojtotta meg 18 éves barátnőjét az akkor 26 éves férfi. Az ügyészség friss közleményt adott ki az ügyben.

A felismerhetetlenségig verte barátnőjét egy férfi, a lány belehalt a bántalmazásba. Az ügyészég friss közleménye szerint a férfi és a barátnője 2019 áprilisában, egy baráti társaságban ismerkedtek meg egymással, majd össze is jöttek. "Az akkor 26 éves vádlottnak akkoriban munkahelye és lakóhelye nem volt, általában barátainál aludt, megélhetését főként kölcsönökből, illetve kéregetésből fedezte, idejének nagy részét pedig a Nyugati téren, a barátaival való céltalan csellengéssel, gördeszkázással, grafitizéssel töltötte." - írja az ügyészség.

Fotó: Youtube/ScreenShot

A 18 éves lány. elköltözött a nevelőszüleitől, akik nem támogatták a kapcsolatukat, az iskolai tanulmányait elhanyagolta, szüleivel egyre ritkábban tartotta a kapcsolatot. Párjával közben egyre többet veszekedtek. "Munkát az együttélésük során egyikük sem vállalt, így állandó jövedelem, illetve más lakhatási lehetőség hiányában a pár 2019. augusztus végén beköltözött egy III. kerületi, üresen álló, bontásra ítélt, romos házba. A vádlott és a sértett továbbra is sokat veszekedett, előfordult, hogy a vádlott tettleg is bántalmazta a sértettet." - folytatja az ügyészség a közleményét. 

2019. szeptember 18-án aztán tragédiába torkollott a bántalmazó kapcsolat: a férfi és a nő a romos otthonukban veszett össze. "A vita során a férfi dühében, nagy erővel, testszerte, kitartóan bántalmazni kezdte a sértettet, végül a nyakát leszorítva megfojtotta. A vádlott a sértettnek elhúzódó, és az átlagost jóval meghaladó testi-lelki szenvedést okozott." - írják, majd az is kiderül, a férfi ezt követően a lány nevében levelezett a közösségi oldalon a rokonaival, és közölte: boldogan élnek együtt, Londonban.

"Emiatt a sértettet a családja nem kereste, holttestét 2019. szeptember 28-án állampolgári bejelentés alapján találták meg."

- írja az ügyészség.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, fegyházbüntetés kiszabását indítványozva. A férfi jelenleg más ügyben kiszabott jogerős szabadságvesztés büntetést tölt.

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra