Mila Kunis és Ashton Kutcher meghirdette az otthonát! - FOTÓK

Nem ez az első alkalom, hogy a sztárpár szakítása futótűzként terjed a neten, a rajongóknak most egy fotósorozat adja az okot az aggodalomra. Az eladó ingatlanok közt bukkant fel a sztárpár otthona. 

A világ egyik legszebb színésznőjének tartják, nem is csoda, hogy a világ egyik legsármosabb színésze mellett kötött ki, és családot is alapítottak. Mila Kunis szépségéről a budapestiek is meggyőződhettek néhány éve, amikor a pár hosszú heteket töltött Magyarországon és úgy jártak-keltek a fővárosban, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. A színésznőről aztán nem mindennapi képek jelentek meg: önmaga árnyéka lett. Már akkor is a házasságuk megromlása volt az egyik magyarázat.

És most itt az újabb aggasztó hír - nem mindennapi képekkel!

via GIPHY

Mila Kunis alig két éve rendre sápadt bőrrel, smink nélkül, lenőtt hajjal és szakadt ruhákban jelent meg a nyilvánosság előtt. Az akkori magyarázat szerint férje botrányai miatt csúszott ki a talaj a színésznő lába alól. Pláne, hogy Ashton Kutcher állítólag inni is kezdett, ami miatt Kunis ultimátumot adott neki. Hosszú hónapok teltek el azóta, és ne lehett tudni, skerült-e megmenteiük a kapcsolatukat. Taán ezért is aggódik most az egész világ...

Egy ügynökség tette közzé a képeket: a sztárpár árulja a közös, mesebeli otthonát!

Vége? A közös otthonukról adott ki sorozatot az ügynökség - árulják!
  • Mila Kunis és Ashton Kutcher
  • Mila Kunisék otthona
  • Mila Kunisék otthona
  • Mila Kunisék otthona
  • Mila Kunisék otthona
  • Mila Kunisék otthona

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra