Sosem tudnánk megszokni Katy Perry új hajszínét! - FOTÓK

Több mint egy éve már, hogy megszületett Katy Perry első gyermeke, az énekesnő azóta egyik ámulatból a másikba ejti a rajongóit. A szülés utáni alakja után most a hajszínén csodálkozik mindenki. Megszokhatatlan. 

Egy videóklipjéből tudta meg a világ, hogy gyermeket vár, majd egy újabb videóklipben mutatta meg magát kismamaként meztelenül is Katy Perry. A gyönyörű énekesnőről várandóssága alatt számos gyönyörű kismama-fotó készült, majd tavaly augusztus végén jött a hatalmas örömhír és az első kép: megszületett a kislánya, aki különleges nevet kapott. Az újdonsült anyuka a baba érkezése után sem állt, és nem csak az új dalok és videók érkeztek, hanem például egy olyan kép is, amelyen alig 5 nappal a szülés után mutatta meg a testét.

Most az új hajszíne miatt feszít a címlapkon - ilyen szín nem is létezik!

via GIPHY

Katy Perry fekete sörénnyel lett híres, majd platinaszőke hajra váltott. De most mindkét korszakát elfelejthetjük, hiszen a naphire.hu cikke szerint egy olyan hajszínnel lepte meg a rajongóit, hogy azóta is azt találgatja a világ, hogy ez vajon igaz lehet-e!? A legtöbben azt feltételezik, átverés. Paróka, vagy photoshop. Az énekesnő új albuma nemrég lépte át az egymilliárd letöltést, ennek örömére Katy latex ruhába bújt, lufikat fogott a kezébe és...

...és olyan hajszínnel lepte meg a világot, hogy beleszédülsz!

Az énekesnő hajszíne nem is létezik - bántja a szemet!

Címlapfotó: Instagram/katyperry

24 óra