BOTRÁNYVIDEÓ: kidobták egy hotelből az atomrészeg és felismerhetetlen Nicolas Cage-et

Romantikus filmek sztárja volt, majd szuperhősként építette magát. Jó ideje csak a botrányaitól hangos a sajtó. Most egy újabb fejezet nyílt ilyen téren.

A 90-es években nem is nagyon volt olyan esztendő, amikor ne került volna a mozikba olyan romantikus film, amiben Nicolas Cage nem kapta volna meg a főszerepet. Majd egy jó pár évvel később már a világokat megmentő hősként, katonaként ünnepelték. Az elmúlt évek sajnos főként az alkoholról és magánéleti gondjaitól volt hangos. Néhány éve részegen vette el Las Vegasban a barátnőjét, és csak pár nappal később, józanul ment be, hogy semmisítsék meg a házasságát. 

Most ismét Las Vegasban okozott botrányt - videóra is vették a szakadt, atomrészeg csillagot!

via GIPHY

A The Sun brit lap tette közzé azt a felvételt, ami azonnal a címlapokra repítette Nicolas Cage-et. A színész Los Angelesben forgat ezekben a hetekben, de a jelek szerint a kaliforniai metropolisz nincs elég messze Las Vegashoz ahhoz, hogy ne ruccanna ki egy-egy forgatási nap után. A legutóbbi akciója emlékezetesre sikerült: az egyik legpatinánsabb szálloda halljában, párducmintás gatyában, mezítláb, atomrészegen ücsörög - mozdulni sem tud. Miután felszólították, hogy hagyja el az éttermet, elég nehezen szedte össze magát...

Biztonsági őrök vezették ki az egykor ünnepelt hollywood-i csillagot!

Botrányos videó és botrányos képek - Nick Cage elindult a lejtőn
  • Nicolas Cage romantikus filmje
  • Nicolas Cage a hotelben
  • Nicolas Cage és a felesége verekszik.
  • Nick Cage egy premieren

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra