Kate Moss 18 éves lányáért harcol a divatszakma - kifutóra lépett! - FOTÓK

Így múlik el a világ dicsősége: a 90-es évek szupermodellje ezúttal nézőként csodálhatta meg a lányát, aki a kifutón vette át a stafétát tőle.

Kate Moss a 90-es évek szupermodelljeinek egyik leghíresebbje. A 47 éves sztár szülei 1987-ben váltak el, majd pár évvel később egy repülőtéren egy modellügynökség tulajdonosa szúrta ki az akkor 14 éves lányt. Egy évvel később már a The Face magazinban jelent meg róla fotósorozat. Pedig Kate nem volt se magas, se tökéletes alakú, sőt, az arcát is sok kritika érte - így őt úgy azonosították be, mint a szupermodellek tökéletes ellenéte. Az emberek azonban imádták, így a szakmájában szinte mindent elért. A legszexibb, legjobban kereső modellek listáján is rendre felbukkant, csak úgy, mint a legnevesebb magazinok címlapján.

De ez a múlt: Lila Moss 18 évesen vette át a stafétát, anyja a nézőtérről szorított!

Mint ahogyan az most jól látszik, Kate Moss most már a lánya karierjéért dolgozhat. Lila néhány nap múlva tölti a 19-et és alig egy éve állhatott először a kifutóra. Akkor a Miu Miu divatshowján mutatta meg tehetségét, és napokig róla beszélt a világ. Most ismét ez a helyzet, mert ezúttal világhírű édesanyja már a nézőtérről nézve szorított gyerekének. A 18 éves Lila a Richard Quinn show-n mutatta meg magát. Egy pánt nélküli, élénkpiros kezeslábasban sétált. A nyakában egy szűk, csillámos nyakláncot viselt, extravagáns frizurája pedig a korona volt a szettjén.

A divatvilág máris azért harcol, megnyerje magának a nevének köszönhetően már most világhírű lányt! 

Megőrül a divatvilág Kate Moss lányáért - 18 évesen lépett kifutóra!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra