BESÍRSZ! Ez a 8 ember online rendelt valamit, de valami egészen mást kapott - FOTÓK

Egyre kevesebben vagyunk a világon, akik ne jártunk volna pórul már ilyen módon. Persze, ilyenkor majd felrobbanunk a dühtől, de mások történetét elnézve gyakran a nevetéstől sírunk.

Az internetnek köszönhetően alapjaiban változtak meg az emberek vásárlási szokásai, a koronavírus-járványnak köszönhetően pedig olyanok is kipróbálták már ezt a módszert, akik korábban hevesen tiltakoztak ellene, sőt, kategórikusan elzárkóztak tőle. Azzal, hogy gyakorlatilag ma már közvetlenül a gyártóktól is beszerezhetünk bármit, természetesen mi, vásárlók jártunk jól, hiszen jóval olcsóban megúszunk egy-egyshoppingolást. De számos veszély leselkedik így ránk - hiszen ma már milliók élnek abból, hogy átverik a gyanútlan vásárlókat.

Vagy nem küldik a megrendelt árút, vagy nem olyan minőségben érkezik, ahogyan azt a hirdetés sugallta...

Jószerivel manapság már hetente jelenhetne meg olyan fényképekkel illusztrált lexikon, amelyben azokat a pórul járt vásárlókat mutatják be, akik nem azt az árút kapták meg a futártól, amit az interneten megrendeltek. Az ilyen történetek mindig futótűzként terjednek a közösségi oldalakon, hiszen az emberi természetnek köszönhetően mások kárán hajlamosak vagyunk mindig jól szórakozni. Most egy ilyen összeállítás következik majd...

Megpusztulsz ezeken a képeken - Online vs. Valóság!
  • overall

Címlapfotó: Instagram/byninacherie

 

 

Kattints a hihetetlen képekért!

24 óra