ÁRULKODÓ: íme az 5 jel, hogy a szerelmed szakítani fog veled!

Megromlott a kapcsolatotok és a legrosszabbtól is tartasz. Nos, van, hogy már előre biztos lehetsz a végben. A test ugyanis tudattalanul is küldi a jeleket.

Amikor friss a szerelem, nehezen tudjuk levenni a kezünket a másikról: a hormonok és a dopamin koktélja ugyanis valóságos függőséget okoz, hogy folyamatosan érintkezésben legyünk a szerelmünkkel. Amikor ez a kezdeti boldogsághullám lecseng, egy kissé nyugodtabb, de szeretetteljes együttlét veszi kezdetét. Már nem fogjátok úton-útfélen egymás kezét, sőt, az ágyban is gyakran előfordul, hogy mindenki a saját térfelén hajtja álomra a fejét. 

De mi történik, ha a párod már messzebbre távolodott tőled?

Úgy érzed, a végét járja a szerelmetek? Hiába próbálsz meg bármi, mindennel csak rosszat teszel? Nos, egy közelgő szakítás klasszikus jelein túl (mint például az intimitás hiánya, a partner iránti érdeklődés hiánya stb. - a szerk.) is vannak olyan jelek, amelyek egyértelműen erre utalnak. A testünk ugyanis akaratlanul is elárulhat minket, így ha a párodon észreveszed az alábbi jeleket, azonnal cselekedned kell.

Egy kiadós beszélgetés, vagy egy terápia talán segíthet még megmenteni a kapcsolatotok!

Íme az 5 jel, hogy a párod szakítani fog veled!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra