BOMBÁZÓ: ez a 27 éves lány a 91 éves Clint Eastwood barátnője! - Fotók

A fiatal Insta-sztár korábban Mick Jagger barátnője volt, egy ideje a 90 éves világsztárral jár-kel. Insta-sztár lett - egy igazi bombázó.

Többször volt házas, több élettársa is volt, de mindezekre bőven volt ideje: az Oscar- és Golden Globe-díjas színész-rendező, Clint Eastwood idén május 31-én már a 91-et tölti majd. Korábbi kapcsolataiból pedig hat gyermek büszke édesapja. Karrierje a katonaság után indult el, előbb B-kategóriás filmekben kapott szerepeket, majd a westernfilmek megpecsételték a sorsát. Ő lett a titokzatos névtelen ember Sergio Leone western trilógiájában, az Egy maréknyi dollárért, a Pár dollárral többért és A Jó, a Rossz és a Csúf világhírűvé tette az arcát.

via GIPHY

A csúcsra azonban rendezőként ért fel, díjai nagyrészét is így söpörte be. A legnagyobb siker a Millió dolláros bébi lett, amivel 2005-ben Oscart és Golden Globe-ot is bezsebelt. Hónapok óta pletykálják, hogy Clint Eastwood egy ideje egy idán már 27 éves lány oldalán boldog, és az elmúlt években már többször is sikerült őket együtt lefényképezni. A fiatal lány nem ismeretlen Hollywood-i körökben, legutóbb állítólag Mick Jagger kedvese volt.

A 64 év korkülönbség sem zavarja az egzotikus szépséget - merész képekkel hódít a neten!

Ez a 27 éves bombázó Clint Eastwood kedvese!
  • Clint Eastwood
  • Clint Eastwood és a barátnője
  • Noor Alfallah

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra