A Google-térképen találták meg a 22 éve eltűnt férfi holttestét! - Előkerült egy videó!

Két éve írtunk először arról a különös esetről, amihez foghatóról azóta se hallott a világ. Nemrég előkerült egy videó is.

A floridai férfi 1997-ben ment el bulizni, este fél 10-kor még telefonon beszélt a barátnőjével, azt követően soha nem látták. William Moldt holtteste váratlanul került elő közel másfél éve. A floridai rendőrséget ugyanis telefonon értesítette egy internetező, aki egy furcsa dologra lett figyelmes egy tóban. A férfi egy iksolát, és volt szerelme házát kutatta a neten, és körbejárta virtuálisan a környéket, amikor egy elsüllyedt autót szúrt ki egy tóban.

via GIPHY

A férfi rögtön írt az exének, akivel azóta is jó kapcsolatot ápolt, megkérte, sétáljon ki, tényleg ott van-e a jármű, Erika azonban nem látott semmit. A rendőrség segítségét kérték végül. Nem sokkal később Jerry Nyman egy váratlan üzenetet kapott az exétől: a rendőrök partra emelték a kocsit, a vezetőülésnél pedig egy ember holttestére bukkantak. Róla derült ki, hogy arról a  Willian Earl Moldt-ról van szó, aki már több mint 23 éve tűnt el.

Most először szólaltak meg az érintettek az ügyben és az autó kiemeléséről is készült egy videó!

Íme a netező felfedezése és a halott férfi mentéséről készült videó!

Címlapfotó: GoogleMaps

24 óra