24 ÉVVEL A TRAGÉDIA UTÁN: megdöbbentő dolog derült ki Diana hercegnőék autójáról! - FOTÓK

Napra pontosan 24 évvel ezelőtt szenvedett halálos balesetet Diana hercegnő, egy most elkészült dokumentumfilmből megdöbbentőt titkokra derült fény.  

1997. augusztus 31-én az egész világot sokkolta a hír: Párizsban autóbalesetet szenvedett Diana hercegnő, aki párjával paparazzik elől menekült autójával. Dodi Al Fayed és a volt hercegnő a kíváncsi tekintetek elől próbált kereket oldani, amikor a sofőrjük túl nagy sebességgel hajtott be egy alagútba, kisodródtak és a falnak csapódtak. A balesetet a hercegnő és szerelme sem élte túl. Alig másfél éve egy boncorvos határozottan állította, Diana ma is élhetne, ha a baleset idején be van kötve a biztonsági öve.

Most a Bild dokumentumfilmjéből az is kiderül, az őket szállító limuzinnal sem volt rendben minden! 

A Bild friss dokumentumfilmjéből most újabb, eddig ismeretlen részletekre derült fény a balesettel kapcsolatban. A tragédia előtti perceket eddig is percről-percre lehetett rekonstruálni a videófelvételek alapján, ám máig vannak tisztázatlan kérdések, amelyek azóta is foglalkoztatjék a világot. A "Diana halála - Mi történt valójában" című dokumentumfilmben, amelyet a Bild TV 2021. augusztus 31-én 23 órakor sugároz, Diana hercegnő és szerelme autója kerül az előtérbe. 

Megszólalt egy akkori limuzinsofőr is - hihetetlen dolgokat állít!

Megdöbbentő dolog derült ki a Diana-ékat szállító limuzinról! FOTÓK
  • Diana és Al Fayed a hotelben
  • Diana hercegnőék balesete
  • Diana hercegnőék balesete
  • Diana és Al-Fayed a strandon
  • Diana és Al-Fayed

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra