MEGRÁZÓ KÉPEK: belehalt a plasztikába a 31 éves Insta-sztár!

Nyomozás indult a fiatal anyuka halálának ügyében, a 31 éves influenszer egy plasztikai beavatkozás során hunyt el. Kamerák rögzítették a tragédiát.

1, 6 millió forintot fizetett ki az anyuka annak a magánklinikának, ahol az orrát szerette volna korrigáltatni. A beavatkozás azonban tragédiával végződött. Sajtóhírek szerint Marina egy elit klinikát választott ki, de már az érzéstelenítés után elvesztette az eszméletét. Mentőt is hívtak hozzá, de hiába, az életét ne mtudták megmenteni. A klinika azt mondja, nem terheli őket felelősség, egy ritka genetikai oka lehet a nő halálának.

Ráadásul a beavatkozásról egy tévéstáb felvételt is készített.

A műtétet rögzítő RenTV által készített videót bizonyítékként fogják felhasználni, a tragédia miatt ugyanis nyomozás indult az ügyben. Akár hat év börtönt is kaphatnak a beavatkozást végző orvosok gondatlanság miatt, igaz, a klinika vezetője azt mondja, több vizsgálatot is végeztek előzetesen Marinán és semmi nem utalt arra, hogy komplikációk léphetnek fel. A fiatal nő férje azonnal hazasietett a tragédia hírére, és jelenleg közös gyermekükről gondoskodik.

A tragédiáról azonban kiszivárogtak a felvételek - megrázó!

Egy stáb rögzítette a tragédiát - Fia és férje gyászolja az anyukát!
  • Marina Lebegyeva
  • Szentpétervári magánklinika
  • Marina Lebegyeva műtétje
  • Marina Lebegyeva és kisfia

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra