ÖSSZEHÁZASODNAK: Dallos Bogi a lány-, Puskás Peti a legénybúcsújáról posztolt! - FOTÓK

Februárban eljegyezték, Dallos Bogi túl van a lánybúcsúján. Puskás Peti pedig a legényen. Képeket is posztoltak.

A 2019-es év egyik legváratlanabb híre volt, hogy a tehetségkutató két zsűritagja egymásba szeretett. A Star magazin egyik olvasója leplezte le, ahogy Puskás Peti és Dallos Bogi egy belvárosi étteremben andalognak, a két énekes pedig nem cáfolta a lap hírét, sőt, nem sokkal később elismerték, egy párt alkotnak. A Nyerő párosban már azt is bebizonyították, a kettejük közt kialakult kötelék sziklaszilárd, így feltehetően már sokan elkönyvelték magukban jó előre, ők bizony előbb-utóbb össze is fognak házasodni.

Idén februárban aztán robbant a bomba: Petiék a közösségi oldalaikon kürtölték világgá, a műsorvezető megkérte az énekesnő kezét, Bogi pedig igent mondott!

Nos, a jelek szerint a nagy nap is közeleg - Peti a legény-, Bogi a lánbúcsújáról posztolt!

"A világ legjobb lánybúcsúja!!!! Köszönöm nektek" - írta ki számtalan szívecskével megspékelve a közösségi oldalára az énekesnő, ahová számos képet fel is töltött a nem mindennapi buliról. 

"Köszi srácok a felejthetetlen legénybúcsút, a kakaószertartással, a sörponggal , a vegán grillezéssel, az éjszakai túrával az erdőben és legfőképpen, hogy együtt élhettük meg mindezt a fesztivál hangulatot fesztivál nélkül! Azt hoztuk a sok-sok közös emlékkel!" - replikázott Puskás Peti, aki a jelek szerint nem mindennapi legénybúcsút tartott.

Már csak az a kérdés: vajon mikor lesz a nagy nap???

Címlapfotó. Facebook/dallosbogiofficial

24 óra