ÜNNEPEL A VILÁG! Szenzációs örömhír érkezett Britney Spears-ről! - Fotók

Britney Spears indított pert, mert szeretett volna kikerülni apja gyámsága alól. Az utóbbi hónapokban úgy tűnt, hiába. Most nem mindennapi hír érkezett - csütörtökön volt tárgyalás.

Vissza fogja egyszer kapni a jogot, hogy a saját életéről dönthessen? - ez a kérdés foglalkoztatta hónapok óta a világot Britney Spears kapcsán. A 2000-es évek legnagyobb popcsillaga pedig ezért is indított pert a saját édesapja ellen, aki 12 éve hivatalosan a gyámja Britney-nek. Jamie Spearst az énekesnő összeomlása után jelölték ki erre a posztra, azóta ő döntött az életéről, még a több millió dolláros vagyonát is ő kezelte. A rajongók körében "Free Britney" címmel indult összefogás, hogy az énekesnő újra a maga ura lehessen.

Most váratlan fordulatot hozott az ügy: az édesapa döntésén múlt minden!

A csütörtöki tárgyaláson váratlan dolog történt: Britney apja ugyanis úgy döntött, hajlandó lemondani a lánya fölötti gyámságról és a vagyona fölötti rendelkezésről. "A James Spearst képviselő ügyvédcsapat ugyanis azt mondta az augusztus 12-i tárgyaláson, hogy noha nincs semmi ok arra, hogy a férfi lemondjon az énekesnő fölötti gondnokságról, mégis hajlandó erre." - írja a Blikk. "Erősen vitatható, hogy ez a változás valóban Spears asszony érdekeit szolgálja majd, ám a nyilvános csatározás miatt Mr. Spears indokolatlan támadások célpontjává vált az utóbbi időben. Annak ellenére, hogy vitatja az eltávolítását lánya mellől, hajlandó együttműködni a bírósággal, valamint lánya ügyvédjével és lemondani a gyámságról" – idézte a bíróságon elhangzottakat az E! News.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Britney szabad lesz - van ugyanis még egy fontos tényező...

VÁRATLAN FORDULAT: ez vár Britney Spreas-re a jövőben!
  • Britney Spears táncol
  • Britney és az apja, Jamie
  • Britney és az apja.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra