DÖBBENET: börtönbe, majd pszichiátriára került Anakin Skywalker - 32 évesen egy élő roncs! - FOTÓK

ITT A RENDŐRSÉG KÉPE

Torta, rokonok, ajándékok - ez az, amiben idén sem volt része a Star Wars egykori gyereksztárjának. Anakin Skywalkert évek óta pszihiátrián kezelik.

Azt nem mondhatjuk, hogy nem volt kegyes vele az élet, hiszen már alig 7 évesen főszerepet kapott, ráadásul az akkor már világhírű színész, akcióhős, Arnold Schwarzenegger oldalán. A Hull a pelyhes című vígjátékot az elmúlt 25 évben szinte rendszeresen megnézhettük mi is, hiszen karácsony környékén több csatorna is képernyőre tűzi azóta is. Ki ne tudná így, a kis Jamie édesapja ígéretet tesz a fiának, megszerzi neki a kedvencét, a Turbo Man névre keresztelt akciófigurát.

Csak épp minden kisgyermekes szülő azért harcol a városban...

via GIPHY

Jake Lloyd-ot már az egész világ ismerte és irigyelte a filmnek köszönhetően, amikor jött az újabb visszautasíthatatlan ajánlat.  1999-ben forgatták a Star Wars - Baljós árnyak című részét, a kis Anakin szerepét pedig az akkor 10 esztendős Jake Lloyd kapta meg. Miután a film hatalmas siker lett, a kis Jake előtt fényes jövőt jósolt a szakma. Az élet azonban már forgatókönyvet tartogatott a számára, a filmhez hasonlóan ugyanis a "gonosz erők" az Anakint alakító kisfiút is a hatalmukba kerítették. A fiatal srác még az anyját is megverte, így börtönbe került...

Ma már egy pszichiátrián él, ott ünnepelte a 32. születésnapját - legfrissebb képét pedig a rendőrség készítette!

Előbb börtönbe, majd pszichiátriára került - 32 éves lett Anakin!
  • Jake Lloyd a Hull a pelyhesben Schwarzenegger-rel.
  • Jake Lloyd a gyereksztár
  • Jake Lloyd 21 évesen
  • Jake Lloyd a börtönben

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra