KIKEREKEDETT, MEGŐSZÜLT: rajongói sem ismerik fel a Top Gun szőke bombázóját! - FOTÓK

35 éve már

Huszonnégy évesen egy csapásra lett világhírű Tom Cruise a Top Gun-nak köszönhetően, pedig már előtte is akadt jó pár nagy alakítása. Filmbéli szerelme akkor már ünnepelt sztár volt.

1986-ban forgatták az azóta legendássá vált filmet, amelynek női főszerepét arra a Kelly McGillis-re bízták, aki akkor már befutott színésznő volt. Olyannyira, hogy pélául A kis szemtanú című filmben nyújtott alakításáért Golden Globe és BAFTA-díjra is jelölték. 29 évesen lett szexszimbólum, egy irigyelt sztár, akinek hatalmas Hollywood-i sikereket és jövőt jósoltak. Végül ebből "csak" három Bravo Otto és egy Velencei Filmfesztivál díj lett.

via GIPHY

Kelly McGillis azonban már túl volt élete traumáján, amikor Tom Cruise oldalán világsztár lett a mozikban. 1982-ben egyetemistakén lett nemi erőszak áldozata, a trauma miatt az alkoholba menekült, majd pánikbeteg lett. Sőt, öngyilkos gondolatok is gyötörték. Amikor tavaly bejelentették, hogy a Top Gun folytatása érkezik a mozikban, az is hamar kiderült, ő nem játszik majd benne. Tom Cruise és Val Kilmer természetesen igen. A bemutató persze a pandémia miatt csúszik, a film rajongóinak most mégis van min csámcsogniuk.

A 64 éves Kelly McGillis legfrissebb képei futótűzként terjednek a neten - rá sem lehet ismerni!

A kétgyermekes anyuka ritkán mutatkozik nyilvánosan - 64 lesz idén!
  • Kelly McGillis és Tom Cruise
  • Kelly McGillis
  • Kelly McGillis
  • Kelly McGillis és Tom Cruise

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra