ÁLOM: Diana hercegné unokahúgának menyasszonyi ruhái megőrjítik a nőket! - FOTÓK

Egy valóságos álomesküvőn fogadott örök hűséget kedvesének Diana hercegné unokahúga - Lady Kitty Spencer menyasszonyi ruhája valósággal megbabonázza a világot.

Tíz éve Vilmos herceg és Katalin hercegnő esküvőjén Pippa Middleton a hátsójának köszönhetően került a címlapokra, három éve Harry herceg és Meghan Markle mennyegzőjén pedig Diana hercegnő unokahúga vállalta a megtisztelő szerepet. Kitty Spencer akkor mindenkit elvarázsolt a szépségével és ruhájával. Most ismét a ruhája miatt került címlapokra a 29 éves hölgy, igaz, ezúttal az ő esküvőjét tartották.

Kitty Spencer menyasszonyi ruhája egy szempillantás alatt meghódította a nőket!

Lady Kitty Spencer (29), a néhai Diana hercegnő unokahúga a hétvégén oltár elé állt és igent mondott a 62 éves multimilliomos Michael Lewisnak. Az ünnepségre egy 17. századi római kori kastélyban került sor, ahol illusztris vendégsereg gyűlt össze. Az nem volt kérdés, hogy a menyasszony, melyik divattervező ruháit választja majd a nagy napra, Kitty Spencer ugyanis a Dolce & Gabbana tervezőpáros márkanagyköveteke. A nagy eseményre 5 ruhát is készítettek a számára.

Az egyik valósággal földhöz verte a nőket, annyira bejön mindenkinek!

Kitty ruháitől megőrülnek a nők - ő pedig a 62 éves férje!
  • Kitty Spencer esküvő
  • Kitty Spencer esküvő
  • Kitty Spencer esküvő
  • Kitty Spencer esküvő
  • Kitty Spencer esküvő

Címlapfotó: Instagram/dolcegabbana

24 óra