ÖRÖK SZERELEM? Furcsa dolgot szúrtak ki a rajongók J-Lo szülinapi képén -

Néhány napja, a születésnapján tette hivatalossá a szerelmét Ben Affleck-kel a popdíva, a fotók közt a rajongók furcsa dolgot szúrtak ki. Bizonyíték is van.

Múlt szombaton ünnepelte az 52. születésnapját Jennifer Lopez, ami igencsak emlékezetessé sikeredett. Az énekesnő ugyanis nem akármilyen fotókat tett közzé 166 millió rajongójának az oldalán. Egy vörös mintás bikiniben, kalapban és áttetsző kaftánban posztolt egy gyilkos sorozatot egy jachton, de elrejtett egy méretes meglepetést is: az utolsó, negyedik fotón régi-új szerelmével, Ben Affleck-kel vált forró csókot.

De a jelek szerint nem ez volt az egyetlen meglepetés - a rajongók kiszúrtak valami mást is!

via GIPHY

Az 52 éves J-Lo még mindig csúcsformában van, és a szülinapi bikinis képeken ezt mindenki láthatja is. Persze, az első közös szerelmes kép Ben Affleck-kel letarolta a netet, mindezek fényében meglepő, hogy akad még olyan, aki további érdekességet is kiszúrt az albumban. Egy Twitter-felhasználó osztotta meg a világgal a felfedezését, ő volt az, aki J-Lo egyik képén kiszúrt egy beszédes részletet. Vajon hogy lehet az, hogy egyértelműen ott van, és létezik? Lehet, hogy a pár örök szerelmének a legbiztosabb jele?

Nos, a találgatásokról J-Lo és Ben egy jachton olvashat majd kommenteket, amiért heti 330 millió forintot fizetnek - Európában romantikáznak!

Leleplezték J-Lo titkos üzenetét - De a szerelmes útjukról is érkeztek képek!
  • J-Lo bikiniben
  • J-Lo és Ben Affleck csók.

Címlapfotó: Instagram/jlo

24 óra