ATYAÉG: élő Bratz babává operáltatta magát ez az 51 éves férfi! - Fotók

Különös szerzet

Egy sármos, izmos fickó volt, a bulikban szétszedték a nők - ma leginkább egy pávához hasonlít. De még így is tízezrek követik.

Kicsi orr, hatalmas homlok, méretes ajkak - ez volt az álma már gyerekkorában is. Az 51 éves zágrábi férfi sosem tudta kiverni a fejéből, hogy élő Bratz babára szerete hasonlítani és az egész életét feltette arra, hogy az álma meg is valósuljon. És ebben senki nem tudta megakadályozni, ha kellett, átrepülte a fél világot is egy-egy beavatkozásért. Bő három éve aztán alaposan pórul járt: orrműtétéjét követően három hónapon át folyamatosan "fickós" volt - kínok kínját élte át.

Többször kellett műteni, hogy segíthessenek rajta.

via GIPHY

Ciganovic ma már különös szerzet. 1992-ben volt az első műtétje, az ajkait töltötték fel. Azóta az arccsontját, állkapcsát, az állát is implantátumokkal alakították át a kérésére, a napokban pedig úgy döntött, vége a plasztikázásnak. Most egy saját vállalkozást tervez, amellyel olyan embereknek segítene, akik hozzá hasonlóak és elégedetlenek a külsejükkel. Miután pórul járt azon az orrműtéten és háromszor kellett műteni, hogy a meredvedését megszüntessék, az egész viág megismerte a nevét és sokan kértek tanácsot tőle.

Ciganovic most erre építi a jövőjét - a képeit pedig érdemes megnézed! De előbb ülj le!

Élő Bratz baba akart lenni - így néz ki ma az 51 éves influenszer!
  • Neven Ciganovic régen.
  • Neven Ciganovic a Bratz baba
  • Neven Ciganovic a Bratz baba
  • Neven Ciganovic a Bratz baba
  • Neven Ciganovic a Bratz baba
  • Neven Ciganovic a Bratz baba

Címlapfotó: Instagram/nevencigi

24 óra