BUMM! Kiderült, ki lesz a Nagy Ő műsorvezetője!

Márciusban derült ki: újra képernyőre tűzi A Nagy Ő című társkereső-műsorát a TV2. Most az is kiderült, ki vezeti majd a sikerműsort.

A The Bachelor igényességének és magas színvonalának köszönhetően a Warner Bros. International egyik legsikeresebb párkereső televíziós formátuma világszerte. Majdnem húsz éve folyamatosan képernyőn van, ez alatt a világ közel 30 országában volt látható - írja a TV2, majd leránták a leplet az új széria főhőséről, a férfiról, akiért megküdzhetnek majd a szingli nők. 

"A műsor sármos férfi főhőse szeretné megtalálni azt a hölgyet, akivel el tudná képzelni az életét. Magyarországon 2021-ben az olimpikon kajakozó, Tóth Dávid keresi az Igazit."

Fotó: TV2

 

A jelek szerint most az is kiderült, ki vezetheti majd a párkereső műsort. A TV2 ugyanis közzétett egy őszi promó videót, amiben lelepleződött egy kulcsfontosságú dolog a műsorral kapcsolatban – szúrta ki a SorozatWiki. Még pedig kiderült, ki lesz A Nagy Ő című műsor házigazdája. Nem más, mint Stohl András!

Dávid húsz nővel ismerkedik meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. A nagy kérdés csak az, hogy ezt a kiválasztott is így gondolja-e?

Címlapfotó: Tv2

24 óra