Íme a 4 leggyakoribb hiba a szakításkor, ami felesleges szenvedéssel jár!

A szakítás soha nem egyszerű és szép. S hogy békésen sikerül-e megoldani? Az bizony a mi döntéseinken múlik - akadnak ugyanis olyan hibák, amelyek mérhetetlen fájdalamakt hoznak magukkal.

Amikor még elhomályosít minket a rózsaszín köd, amikor egy-egy apróságot, elejtett félmondatot még hajlamosak vagyunk csak apró bakiként felfogni, akkor általában még magunkat is csak győzködjük és áltatjuk, jó lesz ez, csak össze kell csiszolódni. Aztán persze akadnak olyan pillanatok, amikor már utólag vagyunk okosak, akkor, amikor már rég nem vagyunk együtt, de még mindig rendszeresen miatta fáj a fejünk.

Pláne, ha a szakításunk során elkövettük a 4 legalabvetőbb hibát!

Úgy érzed,hogy elindultatok a lejtőn? Egyre gyakrabban az eszedbe jut, hogy valószínűleg haramosan örökre elveszíted majd őt? Közhely: de egy szakítás nem a világvége, persze, pokoli fájdalmakkal járhat. Ráadásul mire fel tudjuk dolgozni a veszteséget, a szakítással járó négy kemény fáziáson kell átesnünk, mire fel tudjuk majd dolgozni a történteket. Egy dologra azonban a többség jobban odafigyelhetne: a szakítés során kontrollálnunk kell, ne okozuunk még nagyobb fájdalmat a másiknak és magunknak, mint amit egyébként is átélünk.

Különösen ez a 4 hibás döntés okozhat gyakran további gyötrelmeket egy ilyen helyzetben!

Íme a 4 hiba, amit szakításkor a legtöbben elkövetnek!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra