MI TÖRTÉNT? Havi 61 millióért bérli ezt az albérletet Lionel Messi - FOTÓK

A Barcelona 34 éves sztárja tavaly 30 milliárdot keresett hivatalosan, most mégis albérletbe költözött. 61 milliót fizet egy hónapra, de van látszatja.

Mindent megnyert már, amit focista megnyerhet, csak a világbajnoki cím hiányzik a tarsolyából. Leo Messi már most beírta magát a rekordok könyvébe, ráadásul lehet még néhány jó és sikeres éve, azaz újabb rekordot forogthatnak veszélyben. Egy ideje a Barcelonából való távozásáról is pletykálnak, és többek között az is felmerült, Miamiba költözhet, hogy David Beckham csapatában együtt játsszon majd örök riválisával, Cristiano Ronaldoval. Messi tavaly hivatalosan 30 milliárdot keresett, így a legjobban kereső sztárok listáján 5. lett. Ennyi pénzből azért már bőven futja, ha ingatlan szeretne venni, és van is a nevén, nem is egy. 

Most mégis meglepte a világot: albérletbe költözött a családjával!

via GIPHY

7,3 millió dollárért, azaz közel 2,2 milliárd forintért vett egy tengerparti toronyházban egy luxuslakást magának a Barcelona sztárja Miamiban - erről idén áprilisban számoltunk be. Hogy mi lehet vele a gond? Nem lehet tudni, hiszen a fFlorida-i nagyvárosban 2 luxusingatlana is van. Egy friss hír szerint mégis albérletbe ment a családjával Miamiban, amiért nem kevesebb mint 61 millió forintot kell fizetnie havonta, azaz napi 2 milliót. Persze, ennyi pénzért azért már jár egysmás.

Itt tengeti a mindennapjait a világ legjobb focistája! Elképesztő képek!

Luxus a köbön! Messi albijához fogható nincs! Ha igen, az is csak neki!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra