BRÉKING! Magyar férfi rabolta el Bella Hadid szívét - Közös kép is van!

Magyar származású férfi rabolta el a szupermodell Bella Hadid szívét - írja a Blikk, hozzáteszik: a románcról hónapok óta pletykálnak, a világsztár most megerősítette a kapcsolatát a rajongói oldalán.

Újra szerelmes Bella Hadid, aki egy ölelkezős fotót töltött fel a kedvesével az Instagram-oldalára. A Blikk cikkéből az is kiderül, a magyar származású Marc Kalman egy közeli forrás szerint már egy éve randizgat Hadiddal. "Több közös fotó is készült róluk, de a férfi eddig mindig csak a háttérben maradt. Egyértelműen nem lehetett kijelenteni, hogy gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz, hiszen munkakapcsolatban is állnak. Kalman ugyanis több projekt művészeti vezetőjeként dolgozik a szépségiparban. A zenei világban is jól ismerik a nevét, Travis Scottal is munkálkodott együtt." - írja a lap.

Állítólag Hadid már a családjának és barátainak is bemutatta Kalmant, testvére, Gigi egyenesen el van ragadtatva az új kapcsolattól és édesanyjuk is nagyon boldog, hogy lánya újra boldog. A modell egy éve jár a magyar sráccal, és a környezete szerint nagyon boldog és kiegyensúlyozott.

Címlapfotó: Instagram/bellahadid

24 óra