MINDENKIT MEGVEZETTEK: paparazzi osont be Gwen Stefaniék esküvőjére - FOTÓK

Három hete egy új gyűrű bukkant fel Gwen Stefani ujján és olyan hírek is érkeztek, egy titkos ceremónián férjhez is ment szerelméhez. Nos, a friss paparazzi képek azt bizonyítják, mindenkit megvezettek.

"Férjhez megyek" - közölte a közösségi oldalán a lánybúcsúja után néhány hete Gwen Stefani, akinek az ujján ezt követően egy új gyűrű is felbukkant. Akkor az egész világ biztos volt benne, hogy az énekesnő és a világ legszexibb férfijának is megválasztott Blake Shelton össze is házasodtak. A New York Post akkori híre szerint a pár az oklahomai birtokukon, titokban fogadott örök hűséget egymásnak. Úgy tűnik, a Gwenék mindenkit alaposan felültettek, egy paparazzi ugyanis most olyan képeket szállított, amelyek alapjaiban cáfolnak meg minden korábbi hírt.

A fotós bejutott az énekesnő és szerelme esküvőjére! És elsült a gépe is! 

via GIPHY

A TMZ híre szerint Gwen Stefani és Blake Shelton az elmúlt hétvégén fogadott örök hűséget egymásnak, a portálnak pedig felvételei is vannak a ceremóniáról. A Voice zsűritagja és szerelme szombaton mondta ki a boldogító igent Blake oklahomai birtokán, ahol erre az alkalomra egy kápolnát is felépítettek. A fotókról az nem derült ki, mennyien lehettek jelen a nem mindennapi eseményen, de az biztos, hogy csak egy nagyon szűk kör kaphatott meghívót. A paparazzinak így is sikerült menyasszonyi ruhában megörökítenie az énekesnőt, sőt, az első táncukból is sikerült elkapni néhány részletet.

A fotók felrobbantották a netet - Gwen Stefani gyönyörű menyasszony volt és látszólag szűrnyal a boldogságtól!

Paparazzi jutott be a titkos eseményre - megjöttek a képek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra