RÉM KÍNOS: Megan Fox photoshop bakiján röhög a világ! - FOTÓK

Amióta elhagyta Brian Austin Green-t és összejött a botrányhős, Machine Gun Kelly-vel, Megan Fox gyakorlatilag megvadult. A gátlásait maga mögött hagyta, és a jelek szerint már a photoshoptól sem riad vissza, hogy szexibbnek tűnjön. De most hatalmas bakit vétett - rajta röhög a világ.

Alig több mint egy éve együtt jelent meg a férjével egy rendezvényen, amire hosszú évek óta nem volt példa, így a világ joggal hihette, rendeződtek a dolgaik és újra boldogok együtt. Aztán nem sokkal később Megan Fox szakított Brian Austin Green-nel, majd szinte pillanatok alatt vállalta fel a kapcsolatát Machine Gun Kelly-vel. Nos, azóta nagyon sokat változott a gyönyörű anyuka, valósággal megvadult. Néhány hete szinte ruha nélkül ment el egy hivatalos eseményre, most meg életében először azért röhög rajta a világ, mert oltári photoshop bakit vétett.

Ez a fotó így biztos nem kerülhetett volna a netre, ha profi szakember csinálja!

A 35 éves Megan Fox nagy valószínűséggel középkori válságon megy keresztül – más magyarázatot egyszerűen nem találunk a háromgyermekes édesanya rettentő közönséges viselkedésére. Ma már szinte mindenét közszemlére teszi hivatalos eseményeken, sőt, a jelek szerint attól sem riad vissza, hogy az Instagramon vonzóbbnak mutassa magát, mint amilyen az életben. A rajongók többsége persze ki sem szúrta az ordító hibát, a színésznő szépségéről kezdtek el kommentelni és ájuldozni a fotó alatt. Aztán akadt valaki, aki észrevette az egyik képén a szeet bántó részletet, ami miatt azonnal a címlapokon kötött ki a színésznő. 

Hiába, a jelek szerint nincsenek csodák és az Instagramon nem minden az, aminek látszik!

Megan Fox képén röhög a világ - ha már neki is ilyen trükkre van szüksége, akkor nagy a baj!

Címlapfotó: Instagram/meganfox

24 óra