FOTÓK: 7 milliót fizetett ez a 3 gyerekes anyuka, hogy Meghan Markle-é operálják - így néz ki!

Ő volt az első a világon, aki arra kérte a plasztikai sebészét, Meghan Markle-t operáljon belőle. A háromgyermekes anyuka története néhány éve le is tarzolta a világot. Nos, így néz ki ma.

Egy ma 38 éves texasi édesanya története járta körbe a világot néhány éve. Ő akkor úgy döntött, megvalósítja élete nagy álmát, Meghan Markle-é operáltatja magát. Számos hasonló történetet láttunk már, így bátran ki merjük jelenteni, viszonylag olcsón megúszta a beavatkozássorozatot, hiszen alig több mint 7 millió forintot költött csak a projektre.

Akkor azt is elmondta, a gyermekei azóta gyakran össze is keverik a hercegnével!

via GIPHY

A texasi Houstonból származó anyuka 2018 nyarán feküdt kés alá először, elsőkörben megszabadították a hasán lévő felesleges zsírtól, majd rendbetették az akkor 12 éve törött orrát is. Két évvel legkisebb gyermeke születése után teljes önbizalomhiányban szenvedett, egy ruhájában sem érezte jól magát, smink nélkül pedig valósággal tükörbe sem mert nézni. Ekkor döntötte el, hogy az amerikai Suits című sorozatban megismert Meghan Markle testében képzeli el az életét.  

Nos, a beavatkozás-sorozat véget is ért - így néz ki ma az ál Meghan Markle! Szerinted milyen lett?

Íme a nagy átalakulás nem mindennapi képei és a Meghan-klón!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra