KITÁLALT AZ ISMERŐS: jelentős fordulat várható Ben Affleck és J-Lo kapcsolatában - FOTÓK

Amióta Jennifer Lopez és Ben Affleck kibékült, szinte naponta érkeznek a friss hírek a sztárpár kapcsolatáról. Most néhány napig nagy volt a csend, az ismerősük bejelentése pedig atombombaként robbant ma reggel.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcslatában gyorsulni látszanak az események, pedig a tempóra eddig sem nagyon lehetett panasz, sőt... Emlékezetes, szinte csak napot teltek el azok után, hogy J-Lo és Alex Rodiguez egy közös közleményben jelentette be a szakítását, az énekesnő máris rendre Ben Affleck otthonában tűnt fel. Majd - még mielőtt a terveik szerint bejelenthették volna a békülésüket - megjelentek róluk az első paparazzi képek, és egy csapásra kicsúszott a kezükből az irányítás.

Most Ben Afflecknek fájhat a feje: egy ismerőse leleplezte a féltve örzött titkát! Ha ez igaz, az év híre!

via GIPHY

Ben Affleck és J-Lo már jegyben is jártak, esküvőt is terveztek, azonban el kellett halasztaniuk. Majd meg sem tartották már, hiszen az énekesnő kiadta a színész útját. Egy night clubbban ugyanis egy táncoslánnyal keveredett össze a sármos és fiatal sztár. Nos, a békülésük óta köztudott, J-Lo kemény ultimátumokat adott Ben-nek, éjszakai bárba biztosan nem járhat már ezúttal. De nem is nagyon menne, hiszen ezúttal tényleg mindent másképp tervez, mint azokban az időkben. Az ismerőse most egy interjúban mesélt erről, és kellemetlen, de leleplezte a színész terveit.

Ha ez igaz, akkor ez bizony az év, de lehet, hogy az évtized híre lesz!

J-Lo-t ezek után nem érheti nagy meglepetés - beleköptek a pár levesébe!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra