Íme az 5 frizura, amivel 2021 nyarán senki nem tud majd betelni!

A nyári frizuráknak elsősorban könnyen elkészíthetőnek kell lenniük, ellen kell állniuk a hőségnek, a magas páratartalomnak, és az sem baj, ha jól néznek ki.  Ez az öt frizura tarol idén nyáron. 

Alig két hete abban próbáltunk segíteni az olvasóinknak, hogy megmutattuk azokat a rövid frizurákat, amelyeket érdemes lenne idén nyáron kipróbálni a rekkenő hőségben. A nők pontosan tudják, egy hosszú haj fárasztó és sokszor idegesítő is lehet a nyári hónapokban, időnként ezért ieljátszanak a gondolattal, kipróbálnának valami meglepőt és újat. Egy rövid frizura természetesen sokkal könnyebben karbantartható - és egy strandon vagy a medencében töltött nap után is nagyon jól tud kinézni. Ráadásul szinte csak percek alatt szedhetjük rendbe, miután kimásztunk a vízből. 

Hogy mely rövid fazonok hódítanak idén, a galériánkból kiderül! Ha arra vagy kíváncsi, 2021 nyarán melyik frizurák hódítanak majd egyébként, görgess a galéria alá!

Rövid fazonon gondolkodsz? Ebből az 5-ből bátran választhatsz!

Az unalomig ismételtük már az elmúlt hetekben is, bizony, nem csak a ruhák jelentenek nagy kihívást a nők számára a forró nyári hónapokban. A hőség bizony a hajkoronánkat is hamar tönkreteheti, kiszártja a hajvégeket, a magas páratartalom, a rengeteg pancsolás eredményeképpen pedig az akaratunk ellenére is lesz hullámos és göndör a hajunk. Az idei év trendjei azonban ezeket a problémákat is igyekszenek orvosolni.

Íme 2021 nyarának 5 kedvence - így viselheted őket stílusosan!

Ez az 5 frizurát minden nő imádja majd idén nyáron!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra