"Fáj, nagyon fáj..." - Szalai Ádám posztja felrobbantja a közösségi oldalakat!

Szerdán este a magyar válogatott döntetlent játszott Németország ellen Münchenben, így távozott az Európa-bajnokságról. A csapatkapitány csütörtökön leírta az érzéseit.

Az esélytelenebbnek tartott Magyarország szerdán este kétszer is vezetett a világ egyik legjobb nemzeti tzenegyének tartott német válogatott ellen, és a győzelemtől csak néhány perc választotta el. A németek egyenlítettek, így a magyarok elbúcsúztak az Európa-bajnokságtól. Mindezt úgy, hogy a "halálcsoportnak" nevezett négyesből csak a címvédő Portugália győzte le a mieinket és ők is csak az utolsó percekben döntötték el a meccset. Viszont se a világbajnok franciák, sem a németek nem bírtak velük.

A válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám csütörtök délelőtt leírta a gondolatait a közösségi oldalán...

"Fáj, nagyon fáj, talán még nem fájt ennyire, pedig egy ideje a része vagyok. De a fájdalmamat kettő szó enyhíti. Az egyik a CSAPAT szó fogalma a másik pedig MAGYARNAK lenni. Nincs az életemnek szebb ajándéka ezt a CSAPATOT vezetni a MAGYAR HIMNUSZT énekelni és a szívem fölött ezt a CÍMERT hordani! Hajrá MAGYARORSZÁG!" - írta ki az oldalára Szalai Ádám néhány kép kíséretében, és valósággal felrobbant a bejegyzésétől az internet.

Címlapfotó: Facebook/SzalaiAdamOfficial

24 óra