MI TÖRTÉNT? Aggasztó hírt kaptak Sophie Turner és Joe Jonas rajongói - FOTÓK

Többször örök hűséget fogadtak egymásnak, tavaly júliusban pedig megszületett a gyermekük: Sophie Turner-ről és Joe Jonas-ról most aggasztó hr érkezett a rajongók szerint. Vagy kár izgulnunk?

Ismét bekötötték Sophie Turner fejét: a Trónok harca Sansáját újra oltár elé kísérte szerelme, Joe Jonas, a Jonas-Brothers sztárja - írtuk meg tavaly nyáron, nem sokkal azok után, hogy a hollywood-i sztárpár májusban egyszer már örök hűséget fogadott egymásnak Las Vegasban. A sztárpár sosem titkolta, több esküvőt terveznek, hiszen szerették volna, ha a fogadalmukat a családjaik és barátaik előtt is megerősítik. Azóta ráadásul már megszületett az első gyermekük is, aki rövidesen az első szülinapját ünnepli majd. 

Talán ezért is lepték el az aggódó hangok a közösségi oldalakat a friss hírek hallatán... 

Tavaly ősszel ár történt egy hasonló dolog, amire nem csak Hollywod, az egész világ felkapta a fejét. Joe Jonas és Sophie Turner manhattan-i luxuslakása az elaód ingatlanok listáján bukkant fel. 1,8 milliárd forintnyi hirdették meg. Persze, mindenki tudta, hogy a sztárpár főhadiszállása egy Los Angeles-i luxusvilla, ahol a kíváncsi szemek elől elrejtve nevelhetik gyermeküket. De vajon mi történhetett most?

A sztárpár otthona is az eladó ingatlanok listáján bukkant most fel... A rajongóknak van teóriája!

5 milliárdot remél a pár - a kérdés: hol folytatják vajon?

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra