Álmában erőszakolta meg a férfi a Budapesten nyaraló nőt - börtönbe küldenék

A magyar fővárosba érkezett a barátnőivel kirándulni az a nő, akit a vádirat szerint egy 39 éves férfi erőszakolt meg a VIII. kerületben. A tettes az ablakon át mászott be a sértetthez.

Nem mindennapi történet kapcsán adott ki közleményt az ügyészség. "A vádirat szerint a svéd állampolgárságú sértett két barátnőjével együtt, 2019 októberében, a pár napos Budapesten tartózkodásuk ideje alatt egy VII. kerületi lakást bérelt. A sértett és barátai 2019. október 29-én szórakozni mentek, ahonnan a sértett korábban ment vissza a bérleménybe, mint a barátnői." . kezdi az ügyészség a közleményét, majd kiderül, a tettes az ablakon át jutott be a magatehetetlen nőhöz.

"A vádlott a hajnali órákban bemászott a VII. kerületi lakás résnyire nyitva hagyott ablakán. A lakásban egyedül tartózkodó sértett ekkor - ittas állapotából adódóan - mélyen aludt. A vádlott az alvó, védekezésre képtelen állapotban lévő sértettről lehúzta a ruháját és szexuális cselekményt végzett. A sértett közben felébredt, ekkor a vádlott a nőt a hátára fordította és megpróbálta folytatni a szexuális cselekményt, az ekkor már teljesen magához tért nő azonban védekezni kezdett, a lábával eltolta a férfit, aki ekkor felhagyott a cselekményével és az ablakon keresztül elhagyta a lakást." - írják.

A 39 éves férfira letöltendő börtönt kér az ügyészség.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra