FRISS! A kórházból posztolt Julia, aki már az esküvőjét és temetését tervezi - FOTÓK

Néhány hete kapta fel a világ a fejét, amikor a csinos anyuka bejelentette, a temetését tervezi, de lőtte férjhez menne. Julia diagnózisa sokkolta a világot, most egy friss hírrel érkezett. A kórházi ágyáról. 

A 34 éves Julia Holz számára sokkal rosszabbul alakulnak a dolgok, mint azt remélték - írtuk meg alig három hete. A influenszerként is ismert gyönyörű anyuka április végén sokkolta több százezres Insta-táborát egy bejelentésssel: előrehaladott rákja van. Ráadásul saját magát hibáztatta ezért, hiszen beismerte, nem járt olyan sűrűn szűrővizsgálatokra, mint kellett volna. Ő azonban felvette a kesztyűt és orvosaival úgy döntöttek, egy fél éven át tartó kezelést kap, s ha az elváltozás zsugorodik egy picit, talán meg is operálhatják.

Nevet adott a daganatának, majd harcba szállt ellene - két hete azonban kiderült, a betegsége áttéteket okozott. 

Herbert - ezt a nevet adta a testében kialakult rákos elváltozásnak az influenszer, aki néhány hete, újabb szomorú hírt jelentett be. "Ismét kihúzták alólam a talajt. Az én *Herbert* daganatom sajnos rosszindulatúbbá és nagyobbá vált, mint azt mindnyájan gondoltuk" - írta az Instagramon, és azt is elismerte: a betegség már az ágyéki nyirokcsomóit is megtámadta, és az orvosai szerint nem lehet műteni már.

Julia ezt követően keresett fel egy berlini klinikát, ahonnan most két friss bejegyzéssel jelentkezett! Megműtötték és...

Megműtötték Julia-t, friss bejegyzéseiből minden kiderült!

Címlapfotó: Instagram/mrs.julezz

24 óra