REMÉNY MINDEN NŐNEK: így néz ki a szülés után 10 hónappal fürdőruhában Katy Perry! - Fotók

Tíz hónapja született meg Katy Perry első gyermeke, az énekesnőt most ismét fürdőruhában fotózta le egy szemfüles paparazzi. A róla készült képek miatt most őt ünneplik a nők. De nem azért, amiért gondolnád.

Egy videóklipjéből tudta meg a világ, hogy gyermeket vár, majd egy újabb videóklipben mutatta meg magát kismamaként meztelenül is Katy Perry. A gyönyörű énekesnőről várandóssága alatt számos gyönyörű kismama-fotó készült, majd tavaly augusztus végén jött a hatalmas örömhír és az első kép: megszületett a kislánya, aki különleges nevet kapott. Az újdonsült anyuka a baba érkezése után sem állt, és nem csak az új dalok és videók érkeztek, hanem például egy olyan kép is, amelyen alig 5 nappal a szülés után mutatta meg a testét.

Most, 10 hónappal a baba érkezése után ismét egy ilyen kép miatt ünneplik a nők - igaz, ezt a fotót nem ő készítette!

via GIPHY

Katy Perry és szerelme, Orlando Bloom Görögorszgba utazott, hogy a kis Daisy Dove Bloommal egy csodás családi nyaraláson pihenjék ki az elmúlt hónapok karanténban töltött napjait. A 36 éves popsztár nyomában természetesen paparazzik járnak az európai vakáción is, így azt a pillanatot is megörökítették, amikor Katy egy szemet gyönyörködtető egyrészes fürdőruhában jelent meg Peleponnes tengerpartján. Sőt, a tengerben is megmártózott.

A fürdőruhás Katy Perry képei sok nőnek és újdonsült anyukának nyújtanak vígaszt - őt ünneplik most ezért!

A tudta nélkül fotózták le bikiniben - Katy Perry-t ünneplik ma a nők!

Címlapfotó: Instagram/katyperry

24 óra