Öngyilkos lett a kettős gyilkossággal gyanúsított szegedi férfi - Fotók

Két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi lakásban vasárnap este, nemrég jött a hír: a kettős gyilkossággal gyanúsított V. Dániel Attilát is holtan találták.

2021. június 20-án, vasárnap az esti órákban találtak rá egy nő és egy férfi holttestére Szegeden, egy belvárosi lakásban. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, majd mára virradóra már meg is nevezték a feltételezett elkövetőt, dr. V. Dániel Attilát. Közleményük szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval menekült el a városból.

Fotó: Police.hu

Sajtóhírek szerint most az is kiderült, az áldozatok a húszas éveiben jró fiatalok, a feltételezett elkövetőt pedig holtan találták meg. A Blikk információi szerint a férfi holttesére 114 kilóméterre Szegedtől, Szanazugon találtak rá. Egy fegyverrel követhetett el öngyilkosságot.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra