MEGHÖKKENTŐ VALÓSÁG: íme 8 újabb világsztár smink nélkül - FOTÓK

Bár már korábban is rendre felkapta a fejét a világ, ha egy-egy világsztárról smink nélküli kép került elő, a karanténban töltött hónapok alatt alaposan megszaporodott az ilyen képek száma. Smink nélkül néhány híresség felismerhetetlen!

Igaz, ritka, de vannak azért olyan hírességek, akiket sosem zavart, ha természetesen kell megjelenniük valahol. Sőt, olyanok is, akiknek az életében egy bizonyos ponton eljött az pillanat, amikor azt mondták maguknak: "elég volt, nem érdekel az egész, ez van, ilyen vagyok, tessék elfogadni!"  

Nos, az ilyen képek általában futótűzként terjednek a világban!

Nem ez az első alkalom, hogy világsztárokat mutatunk be smink nélkül, és egyelőre minden beszámolónk osztatlan sikert aratott. Hiába, az embereket látszólag érdeklik a kedvenceik úgy, ahogyan valójában csak ők látják magukat nap mint nap a tükörben, s talán még a legközelebbi hozzátartozóik. Bizony, akadnak olyan szupermodellek is, akikről meghökkentő kép készülhet civilben...

Rachel Weisz, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller smink nélkül? Nem biztos, hogy felismered őket! De Kristen Bell-t sem!

Íme a nagy leleplezés - sminkkel és smink nélkül!

Címlapkép: Profimedia/RedDot - Instagram/janicedickinson

24 óra