PAPARAZZI KÉPEK BIZONYÍTJÁK: Gwen Stefani férjhez ment!

"Férjhez megyek" - közölte a közösségi oldalán Gwen Stefani, aki a lánybúcsúján már biztosan túl is van. Sőt, egy paparrazinak köszönhetően az egész világ biztos benne, már az esküvőn is. 

Gwen Stefani a világ legszexibb férfijának is megválasztott Blake Shelton párja immáron hat éve. Kapcsolatuk viharoktól mentes, igazi Hollywood-i álompárként emlegetik őket rendre. Az énekesnő a korábbi házasságából már három gyerek édesanyja, ennek ellenére évek óta folyamatosan várta a világ, mikor lép újabb szintre a kapcsolatuk. A válasz ősszel érkezett meg: Blake eljegyezte szerelmét. 

Azóta újabb hónapok teltek el és most bizonyíték is van, a hétvégén az esküvőjüket tartották meg!

A New York Post híre szerint az 51 éves énekesnő és a 44 éves  countryénekes Blake Shelton a legnagyobb titokban fogadott örök hűséget egymásnak az oklahomai birtokukon. Gwen egyébként néhány napja posztolt egy fotót a lánybúcsújáról az Instagramon, azt írta, hogy "férjhez megy". Jó néhány barátja, például a 48 éves Heidi Klum is szívekkel kommentelt a poszt alá, és gratulált az esküvőhöz. Aztán jön a nagy meglepetés! Az énekesnőről a múlt hétvégén friss paparazzi képek készültek, a rajongók pedig rögtön kiszúrtak rajtuk valamit.

Férjhez ment az énekesnő? Nos, ezek után le sem lehetne tagadni!

Kiderültek a részletek - íme a bizonyíték, nem akármilyen darab!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra