LESIFOTÓK KÉSZÜLTEK: Kanye West tényleg összejött Irina Shayk-kel?! - FOTÓK

Néhány hete kezdett terjedni a pletyka, mára virradóra már alapja is lehet: Kanye West-ről és Irina Shayk-ről közös képek készültek. Vannak, akiket ez hidegzuhanyként ért.

Néhány hete egy sztárpletykákra szakosodott Instagram-oldal kürtölte világgá, hogy a Kim Kardashian-nel válófélben lévő Kanye West újra szerelmes. A hír nem csak ezért volt különleges, hiszen akkor már azt is megszellőztették, a milliárdos producer Cristiano Ronaldo és Bradley Cooper exével randizik. Szíve választottja ugyanis Irina Shayk, amin már csak azért is lepődtek meg sokan, mert a 35 éves szupermodellel régóta jó barátok, ráadásul ő kerüli is a botrányokat, ha teheti. Márpedig Kanye elmúlt éveiben a váláson túl is akadtak megmagyarázhatatlan mélypontot. Elég csak az amerikai elnöki címért való bejelentkezésére gondolni.

De most már közös képek is vannak róluk - mindennek más a színezete egy csapásra!

via GIPHY

Hiába várta a világ néhány hete, hogy az érintettek megszólaljanak a pletykákkal kapcsolatban, Kanye és Irina is mélyen hallgatott. Igaz, nem is cáfolták a róluk szóló híreket, márpedig egy válófélben lévő férfi, és egy kisgyermekes anyuka is találhatna elég okot, hogy nyilvánosan "kérje ki magának" a feltételezést és híresztelést. Sőt, új értelmet nyert egy korábbi tény is: Irina idén egyszer már egy Kanye West által tervezett pólóban látták. Most viszont együtt bukkantak fel! Nem, nem Los Angeles utcáin, hanem Európában, ahová együtt is érkeztek.

A róluk készült képek és a bennfentes nyilatkozata minden kérdést tisztáz, ami eddig bizonytalannak volt!

Ők az új álompár? Kanye és irina ismerőse kitálalt - FOTÓK

Címlapfotó: Profimedia/RedDot
 

24 óra