MALŐR: 100 kiló felé hízott a néhai Ken Baba - az életéért aggódik! - Fotók

A múlt hónapban a keblei újultak meg, most kiderült, a néhai Ken babát ismét műteni kell. A karantén alatt ugyanis mázsásra hízlalta magát.

Megrázó hírt kaptak a brit Ken Baba rajongói, aki alig másfél éve kürtölte világgá, nőként folytatja az életét. Igaz, a friss információk ismeretében ma már világos, miért vált nevetség tárgyává az elmúlt időszakban többször is a photoshop bakijai miatt és miért nevettek rajta sokan, amikor tavaly nyáron a karanténban töltött hosszú hónapok után egy szétesett Barbie bukkant fel az utcán, a paparazzik kamerái előtt.

Mázsásra hízott a 170 centiméteres élő Barbie - kiderült az oka is!

via GIPHY

Igazából Jessica Alves azt hitte, hogy a legutóbbi műtétje után már majdnem kész is a nagy átalakulásával. Februárban nemátalakító beavatkozáson esett túl, a múlt hónapban pedig még nagyobb lökhárítókat is kapott. Most azonban kiderült, kedden ismét műteni kellett, a gyomrának a háromnegyedét távolították el, és nem pusztán a személyes hóbortja miatt. A hormonterápia hatására ugyanis az élő Barbie étvágya megnőtt, és anyagcseréje lelassult.

Az eredmény: a néhai Ken Baba egy mázsát nyomott már a mérlegen! Az életéért aggódott...

Mázsányira hízlalta magát az élő Ken baba! Oh, bocsánat, Barbie...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra