NÉPHARAG: kiakadtak a rajongói is Billie Eilish-ra - hihetetlen pénzt kér a ruháiért! - Fotók

Néhány hete egy igazi dívaként, fehérneműben, szőke fürtökkel pózolt a Vogue címlapján, most meg szinte minden rajongóját magára haragította az énekesnő. 

Boldogabb mint valaha címmel érkezik Billie Eilish új albuma, az énekesnő pedig a jelek szerint mindent egy lapra tesz fel, ami a karrierjét illeti. Alig egy éve még harcolt az ellen, hogy nőként az alakja, a ruhái és megjelenése alapján cikkezzenek róla, ezért is rejtette el magát bő ruhákba elmondása szerint. Aztán szép lassan elkezdett kivetkőzni magából, és olyanok is felfigyeltek rá, akik korábban nem. Mert bizony Billie Eilishnak nem akármilyen alakja van. Néhány hete ezt egy nem mindennapi sorozatban csodálhattuk meg a Vogue címlapján.

Boldogabb mint valaha? Billie most lehet másképp látja, nekiestek a rajongói is!

Happien than ever - már nem csak lemez, természetesen minden más kapcsolódó ajándéktárgy elérhető az énekesnő webshopjában, ami a rajongókat boldoggá teheti, és nem mellékesen bevételeket hozhat a pandémia alatt csak a jogdíjakból élő tinisztár konyhájára. Tegyükk hozzá, így is százmilliós összegeket zsebelhet be, és a füle botját sem kell mozdítania érte. Talán ezért is akadtak ki most a rajongói, amikor meglátták, Billie mennyi pénzt kér a ruháiért.

A közösségi oldalán büszkén osztotta meg a termékeket, de rázúdult a népharag!

FOTÓK: Brutális pénzt kell kifizetnie, aki Billie ruháiba bújna!

Címlapfotó: Instagram/billieeilish

24 óra